hard bake
אפיה קשה

ראה מונחים נוספים:
 
צעד בחישול אשר מבוצע אחרי פיתוח חומר מגן ולפני החריטה. נועד לחיזוק מבנה חומר המגן לפני החריטה. הטמפרטורה של האפיה הקשה משתנה בהתאם לחומר המגן, אולם היא תמיד נמוכה מ – 200 מעלות צלזיוס.

[#6281] נוסף בתאריך 07-08-2006

« המונחים הקודמים
אנרגית הפעלה
activation energy
אנלוגי לממיר דיגיטלי
Analog to Digital Converter [ADC]
אנטימון, Sb
antimony, Sb
המונחים הבאים »
אפקט האל
Hall effect

תגובות (0)

שנה » ניווט
דרכונט
גישה לאתר דרכונט
לא מחובר. להתחברות:
דוא"ל:
סיסמה:
שכחתי סיסמה שכחתי סיסמה
משתמש חדש משתמש חדש
 זכור אותי  כן לא

Top10
מבוקשים
חדשים
אחרונים